Digitale bijbel op je console

Binnenkort kunnen gelovige gamers hun games combineren met hun geloof. Uitgever B&H Publishing Group gaat binnenkort namelijk een digitale versie van de bijbel voor de Xbox 360 uitbrengen.

Met de applicatie kun je het complete oude en nieuwe testament lezen. Verder zit er onder andere ook een zoekfunctie in en kun je bepaalde gedeeltes als favoriet markeren. De digitale bijbel zal begin december online verschijnen in de VS voor 400 Microsoft Points (omgerekend €4,65).

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?