Dieven stelen games in Amerika

In Amerika hebben twee dieven ingebroken in een videotheek en daar voor $40.000 aan games gestolen. Zo zie je maar weer wat een kostbaarheden games toch zijn.

De overval nam plaats om kwart voor twee 's nachts, waarna de dieven in hun auto achtervolgd werden door de politie. Eén man is gearresteerd, de tweede is nog spoorloos verdwenen. Maar iedereen weet natuurlijk dat die voor z'n leven lang niet meer buiten hoeft te komen met zoveel games.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?