Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Diego Sartori geeft een lesje autorijden in Race Pro

Vrijdag de dertiende is meestal niet een dag die je uitkiest om iets te gaan doen. Al de ongelukken die dan kunnen gebeuren, die kun je maar beter voor zijn door helemaal niks te plannen op zo'n dag. Er zijn echter mensen die daar heel anders over denken, en dat geldt onder andere voor de mensen van SimBin, de studio achter de racegame Race Pro. Deze game staat namelijk in de planning voor, jawel, de eerste 'vrijdag de dertiende' van 2009.

Om gamers niet meteen in het diepe te gooien als ze voor het eerst de game spelen, is SimBin een serie begonnen met de naam 'Race Academy'. Vandaag is de eerste les, waarin onder andere enkele dingen over het besturen van een auto en het nemen van de ideale bocht worden besproken. Pak dus snel een schrift om aantekeningen in te pennen, en druk op de play-knop voor een lesje autorijden!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?