DICE zwijgt over Mirror's Edge 2

Mirror's Edge is een first person free-running game die erg werd gewaardeerd door de pers, maar slecht verkocht. Toch vindt Electronic Arts' CEO John Riccitello dat de game een vervolg verdient.

Eerder zei DICE, de ontwikkelaar van Mirror's Edge, dat er een klein team werkt aan Mirror's Edge 2. Vandaag zei een woordvoerder iets heel anders.

I can't really comment on that because we haven't officially announced that we're working on it.

DICE houdt de kaken op elkaar als het gaat om Mirror's Edge 2. Nu is het ook nog de vraag of er überhaupt een team werkt aan deel 2. Denken jullie dat er snel meer informatie komt over deze game. E3 2010 misschien?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?