Battlefield V
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • RELEASEDATUM 20 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

DICE verwijdert duomodus uit Battlefield V Firestorm

Binnenkort is het niet meer mogelijk om samen met een vriend de battle royale-modus van Battlefield V te spelen. DICE verwijdert namelijk de duomodus uit Firestorm.

In de Firestorm-modus van Battlefield V was het mogelijk om in je eentje, met z'n tweeën of met een team van vier man in een potje battle royale te stappen. DICE laat nu via Reddit weten dat de optie op met twee man een game te beginnen tegen andere teams van twee wordt verwijderd. Volgens een medewerker van DICE is dit gedaan omdat de squad-modus, waarbij spelers het in teams van vier tegen elkaar opnemen, populairder is dan de duomodus. Of en wanneer de duomodus nog terugkeert, is niet bekend.

Battlefield 52

Battlefield V is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Reddit

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?