Battlefield V
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

DICE verontschuldigt zich voor aanpassingen aan Battlefield V

DICE is er op gebrand de ervaring van Battlefield V te blijven aanpassen, om het voor alle spelers zo leuk mogelijk te houden. Helaas valt niet elke doorgevoerde update in goede aarde. Dat zien DICE ook in.

De ontwikkelaar heeft zich op Reddit verontschuldigd voor een update aan het TTK (Time to Kill). TTK staat voor de tijd die je kwijt bent voor je een tegenstander hebt uitgeschakeld. Uit deze gegevens bleek naar voren te komen dat het voor de nieuwe Battlefield-spelers lastig is om te spelen tegen gevestigde spelers van Battlefield. Deze scheve verhouding heeft DICE doen bewegen om een nieuwe update door te voeren, waarmee de TTK omhoog werd gebracht. Dit viel echter niet in goede aarde. De kritiek aan het adres van DICE heeft ervoor gezorgd dat de ontwikkelaar de update inmiddels weer heeft teruggedraaid en tevens zijn excuses gemaakt heeft via Reddit.

Battlefield V1

DICE heeft inmiddels nieuwe aanpassingen doorgevoerd om de balans en speelervaring te verbeteren.

BRON Reddit

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?