DICE verontschuldigt zich voor aanpassingen aan Battlefield V

Geplaatst:

DICE is er op gebrand de ervaring van Battlefield V te blijven aanpassen, om het voor alle spelers zo leuk mogelijk te houden. Helaas valt niet elke doorgevoerde update in goede aarde. Dat zien DICE ook in.

De ontwikkelaar heeft zich op Reddit verontschuldigd voor een update aan het TTK (Time to Kill). TTK staat voor de tijd die je kwijt bent voor je een tegenstander hebt uitgeschakeld. Uit deze gegevens bleek naar voren te komen dat het voor de nieuwe Battlefield-spelers lastig is om te spelen tegen gevestigde spelers van Battlefield. Deze scheve verhouding heeft DICE doen bewegen om een nieuwe update door te voeren, waarmee de TTK omhoog werd gebracht. Dit viel echter niet in goede aarde. De kritiek aan het adres van DICE heeft ervoor gezorgd dat de ontwikkelaar de update inmiddels weer heeft teruggedraaid en tevens zijn excuses gemaakt heeft via Reddit.

onbekend

DICE heeft inmiddels nieuwe aanpassingen doorgevoerd om de balans en speelervaring te verbeteren.

Bron: Reddit
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield V

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

20 november 2018

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord