DICE denkt aan vervolg Battlefield 1943?

Battlefield 1943 is een downloadable game op het PlayStation Network en Xbox Live. De game doet het erg goed en ontwikkelaar DICE denkt ook na over een vervolg.

As a franchise, we're going to focus on the near future but that doesn't exclude that we can do more of these smaller products in the near future.

Daarnaast zal er dit jaar ook een PC-versie komen van Battlefield 1943 en extra content om te downloaden. Speel jij nog steeds Battlefield 1943, of ben je al iets anders gaan spelen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?