Diablo Immortal

  • Ontwikkelaar Activision Blizzard
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Mobile
  • Genre Actie, RPG, Dungeon Crawler
  • Gameliner score -

Diablo Immortal uitgesteld naar 2022

Diablo Immortal wordt uitgesteld naar 2022. Hierdoor kan er gewerkt worden aan verbetering van de mobiele spin-off.

Diablo Immortal zou later dit jaar verschijnen. Na feedback te hebben gekregen, wilt Blizzard werken aan verbetering waardoor de mobiele spin-off later verschijnt. Diablo Immortal werd drie jaar geleden aangekondigd tijdens BlizzCon en ontving destijds een hoop verontwaardiging. Een mobiele variant van Diablo viel bij vele fans niet in de smaak. Toch bleken de eerste alpha tests van Diablo Immortal een groot succes te zijn. Aan de hand van de feedback zorgt Blizzard voor verbetering aan de game, waardoor de eerdere releasewindow niet haalbaar is. Zo mag PvP-content zoals de Cycle of Strife meer toegankelijk zijn en PvE-content zoals de Helliquary boeiender zijn. Daarnaast krijgt Immortal ook controller-ondersteuning.

Diablo Immortal9

Diablo Immortal verschijnt in het eerste half jaar van 2022.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?