Diablo III krijgt cross-platform support

Geplaatst:
Aangepast: 8 maart 2024 20:12

Blizzard heeft in een recent interview met Business Insider aangegeven dat Diablo III cross-platform support gaat krijgen. Volgens Blizzard zijn ze een samenwerking aangegaan met Sony en Microsoft om cross-platform tussen PS4, Xbox One en de aankomende Nintendo Switch versie beschikbaar te maken.

Met de release van Diablo III op de Nintendo Switch volgende maand is de game straks op zeven verschillende platformen te spelen. Helaas is het bij veel games die op meerdere platformen uit zijn het geval dat gamers niet met elkaar samen kunnen spelen. Blizzard wil daar met Diablo III verandering in brengen.
Over cross-platform support voor pc werd in het interview niet gesproken, noch over een exacte releasedatum van de cross-platform functionaliteit. Wel heeft Blizzard aangegeven dat cross-platform support voor de game niet een kwestie is van of, maar wanneer het gaat gebeuren.

Switch5

Diablo III: Eternal Collection komt op 2 november uit voor Nintendo Switch.

Bron: Business Insider
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo III: Eternal Collection

Series

Diablo

Uitgever

-

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 juni 2017

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment , Activision Blizzard (NSW)

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord