Diablo III komt naar de Switch

Geplaatst:
Aangepast: 16 augustus 2018 19:05

Diablo III gaat zijn weg naar de Nintendo Switch maken. Hoewel het aanvankelijk de bedoeling was dat dit later vandaag door Blizzard bekend werd gemaakt, was het gisteren Forbes die met het grote nieuws aan de haal ging. De post is inmiddels offline zijn gezet, maar de duivel is los.

Hiermee worden de geruchten, die eerder door Blizzard zelf werden gestart, bevestigd. De uitgever postte in het verleden een video van een Diablo-lichtschakelaar, waarbij men toen aangaf dat het om een grapje ging. Fans trokken destijds al snel de conclusie; een 'lightswitch + Diablo = Switch-versie Diablo III confirmed. Nu blijkt dat ze al die tijd gelijk hadden.

De Switch-versie zal verkocht worden onder de noemer Diablo III: Eternal Collection en gaat de basisgame, Reaper of Souls en Rise of the Necromancer bevatten. Deze versie zal ook multiplayer ondersteunen, waarbij vier spelers local op een Switch kunnen spelen, of met vier Switches zonder het gebruik van internet. Diablo III: Eternal Collection kan ook gewoon online gespeeld worden.

Bron: Blizzard Entertainment
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo III: Eternal Collection

Series

Diablo

Uitgever

-

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 juni 2017

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment , Activision Blizzard (NSW)

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord