Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Diablo III

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 september 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre MMO
  • Gameliner score

Diablo III aangekondigd

Ontwikkelaar Blizzard heeft op hun World Wide Inventional event het langverwachte vervolg in de Diablo reeks aangekondigd. Diablo III is het nieuwste deel in deze hack-and-slash serie en zal, vooralsnog, op de pc en Mac verschijnen. Een release datum is nog niet bekend.

Diablo III zal niet veel verschillen met zijn voorgangers. Het blijft een hack-and-slash game die zich afspeelt in een fantasy wereld. Dat betekent dus vechten, speciale voorwerpen zoeken, spreuken uitspreken en leren machtiger worden.

Wat wel nieuw is, is dat de omgeving in 3D is gemaakt en deze gedeeltelijk vernietigbaar is. Een mooi filmpje over de gameplay is hier te bekijken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?