Diablo II Resurrected Public Test Realm nu live

Geplaatst: 13 januari 2022 10:27

Diablo II Resurrected is inmiddels al een aantal maanden uit en krijgt er binnenkort een grote update bij. Om die reden is de Diablo II Resurrected Public Test Realm nu live.

In mijn review van Diablo II Resurrected heb ik aangegeven dat de game voornamelijk voor de oude fans leuk is, maar een cruciaal onderdeel mist. Dat is namelijk de Seasonal Ladder, oftewel de competitieve modus van de game. De Seasonal Ladder komt er in een aankomende update wel aan, maar zo ver zijn we nog niet. Blizzard heeft echter wel bekendgemaakt dat, voordat dit soort grote nieuwe updates geïmplementeerd worden, deze eerst door spelers getest kunnen worden op de Public Test Realm, of PTR. Via Twitter heeft Blizzard aangegeven dat de PTR nu live is. De PTR bevat nu alleen nog maar een serverupdate die spelers kunnen stress testen, maar de grote 2.4 update die de Seasonal Ladder toevoegt, wordt later ook via de PTR beschikbaar gemaakt. De PTR is beschikbaar voor iedereen die de game in zijn bezit heeft.

De Diablo II Resurrected Public Test Realm is nu live.

Bron: Blizzard Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo II Resurrected

Series

Diablo

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 september 2021

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord