Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Diablo II Resurrected

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 23 september 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, RPG, Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Diablo II Resurrected Public Test Realm nu live

Diablo II Resurrected is inmiddels al een aantal maanden uit en krijgt er binnenkort een grote update bij. Om die reden is de Diablo II Resurrected Public Test Realm nu live.

In mijn review van Diablo II Resurrected heb ik aangegeven dat de game voornamelijk voor de oude fans leuk is, maar een cruciaal onderdeel mist. Dat is namelijk de Seasonal Ladder, oftewel de competitieve modus van de game. De Seasonal Ladder komt er in een aankomende update wel aan, maar zo ver zijn we nog niet. Blizzard heeft echter wel bekendgemaakt dat, voordat dit soort grote nieuwe updates geïmplementeerd worden, deze eerst door spelers getest kunnen worden op de Public Test Realm, of PTR. Via Twitter heeft Blizzard aangegeven dat de PTR nu live is. De PTR bevat nu alleen nog maar een serverupdate die spelers kunnen stress testen, maar de grote 2.4 update die de Seasonal Ladder toevoegt, wordt later ook via de PTR beschikbaar gemaakt. De PTR is beschikbaar voor iedereen die de game in zijn bezit heeft.

De Diablo II Resurrected Public Test Realm is nu live.

BRON Blizzard Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?