Diablo 4 en Overwatch 2 zijn verder uitgesteld

Geplaatst: 3 november 2021 16:00

Slecht nieuws voor de mensen die uitkeken naar enkele langverwachte titels van Blizzard Entertainment. Diablo 4 en Overwatch 2 zijn allebei uitgesteld.

Het lijkt nog zo kort geleden, maar geloof het of niet, de aankondiging van Overwatch 2 was alweer twee jaar geleden. Datzelfde jaar werd Diablo 4 onthuld tijdens BlizzCon. Beide games zijn nieuwe delen in populaire series van de gamereus. Het blijkt nu echter dat we nog wat langer moeten wachten op deze langverwachte titels. Dat heeft allemaal te maken met de gebeurtenissen nadat Blizzard werd aangeklaagd voor seksuele intimidatie. Enkele belangrijke personen binnen het bedrijf moesten de organisatie verlaten. Daardoor is er wat oponthoud ontstaan en hebben de titels wat meer tijd in de oven nodig. Zowel Overwatch 2 als Diablo 4 zijn nu uitgesteld en hebben nog geen nieuwe releasedatum ontvangen. We weten dus nog niet wanneer we aan de slag kunnen met de games. De Engelstalige presentatieslide waarin het uitstel werd aangekondigd, is hieronder te zien.

Alhoewel deze twee titels voorlopig uitgesteld zijn, geeft het bedrijf aan volgend jaar nog steeds een hoop content uit te willen brengen.

Bron: Activision Blizzard
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord