Need for Speed SHIFT

  • Ontwikkelaar Slightly Mad Studios
  • Eerste releasedatum 17 september 2009
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Deze zomer demo Need for Speed: Shift

Het duurt nog even voordat Need for Speed: Shift zal verschijnen voor Xbox 360 en PlayStation 3, maar tot die tijd kunnen we aan de slag met de demo van de game die in de zomer uitkomt.

Je zult onder andere in de game een eigen personaliteit ontwikkelen op basis van bijvoorbeeld je rijstijl. Afhankelijk van je rijstijl kun je namelijk ook verschillende titels halen. Daarnaast zal er geen open wereld meer zijn. Je zult het dus moeten doen met afgesloten race tracks.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?