Check al onze gamescom content hier!

Deze week patch voor Killzone 2

Deze week verschijnt er een patch voor Killzone 2. Met deze update worden een aantal bugs in de multiplayer verholpen. Zo kan je niet meer bots tijdens ranked matches gebruiken om hoger te eindingen in de ranklijst. Daarnaast kunnen gamers ook unranked matches opstarten.

Naast deze patch heeft Guerrilla Games ook meegedeeld te werken aan nieuwe downloadable content. Het is niet bekend wanneer deze zal verschijnen.

Lees hier Daniëls review van Killzone 2.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?