Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Deze wapens en maps keren terug in Battlefield Portal

Verschillende klassieke wapens en maps maken een comeback in Battlefield Portal. Dat heeft EA bekendgemaakt in een blog.

Gisteren werd de sandbox modus van Battlefield 2042 per ongeluk gelekt, net voor de officiële aankondiging tijdens de EA Play Live van 22 juli. Nu heeft EA in een blog meer details over Battlefield Portal onthuld. Zo kunnen spelers verschillende wapens uit eerdere games weer gebruiken, zoals meer dan 40 wapens van 3 Theaters of War, de M1 Garand, Panzerschreck, G3, M416 en nog veel meer. Ook kunnen spelers op verschillende klassieke maps spelen. Zo maken Battle Of The Bulge en El Alamein uit Battlefield 1942 een terugkeer. Verder zijn Arica Harbor (Battlefield: Bad Company), Valparaiso (Battlefield: Bad Company), Caspian Border (Battlefield 3)en Noshahr Canals (Battlefield 3) ook beschikbaar als maps in Battlefield Portal.

Battlefield 20424

Battle Field 2042 komt 22 oktober uit op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One en pc.

BRON EA

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?