Deze maand kortingsactie op Xbox Live

Geplaatst:
Aangepast: 25 juli 2018 13:55

Voor ons Europeanen is vast niet opgevallen dat er in Amerika tijdens Thanksgiving speciale prijsverlagingen waren op bepaalde Xbox Live producten. Binnenkort zal er een wat aantrekkelijkere kortingsactie plaatsvinden op Xbox Live, en dat nog deze maand. Deze zal dan beschikbaar zijn voor alle regionen, ook Europa.

Zo zullen er meerderen vakantie-acties worden gehouden in de weken van december, met iedere week een top actie. Xbox Live Gold members zullen dan korting kunnen krijgen op verschillende items. Hier kun je meer informatie vinden over deze actie. Om te beginnen zal het Halo 3 Legendary Map Pack voor 400 Microsoft points worden aangeboden. Dit zal voor zo'n $5 te koop zijn. Hierop bespaar je dan zo'n $2,50.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer