Deze maand kortingsactie op Xbox Live

Voor ons Europeanen is vast niet opgevallen dat er in Amerika tijdens Thanksgiving speciale prijsverlagingen waren op bepaalde Xbox Live producten. Binnenkort zal er een wat aantrekkelijkere kortingsactie plaatsvinden op Xbox Live, en dat nog deze maand. Deze zal dan beschikbaar zijn voor alle regionen, ook Europa.

Zo zullen er meerderen vakantie-acties worden gehouden in de weken van december, met iedere week een top actie. Xbox Live Gold members zullen dan korting kunnen krijgen op verschillende items. Hier kun je meer informatie vinden over deze actie. Om te beginnen zal het Halo 3 Legendary Map Pack voor 400 Microsoft points worden aangeboden. Dit zal voor zo'n $5 te koop zijn. Hierop bespaar je dan zo'n $2,50.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?