Deze lente skiën op de Wii

Deze lente mogen we de warme handschoenen en de dikke jassen nog even aan blijven houden, want We Ski (Familiy Ski in Japan) is van plan ook af te dalen naar Europa en Amerika.

In We Ski draait het natuurlijk om skiën. Dit kan 'gewoon' met de Wii-mote en Nunchuk, maar het is daarentegen ook mogelijk om met het Balance Board de pistes af te dalen. Je zult een personage kunnen aanmaken om mee te skiën, maar ook de Mii's zullen gebruikt kunnen worden. De game kan met maximaal vier personen tegelijk gespeeld worden, maar voor dat zover is, zullen we zoals gezegd nog even moeten wachten tot de lente 2008.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?