Devolver Digital onthult datum E3-presentatie

Geplaatst:

Ook Devolver Digital is aanwezig tijdens E3 2021. De uitgever heeft onlangs bevestigd volgende week een presentatie te geven.

Vanaf volgende week is het tijd voor E3 2021. Tijdens deze online variant van 's werelds grootste gaming expo geven verschillende ontwikkelaars en uitgevers een speciale presentatie waarin ze hun nieuwste games onthullen. We weten inmiddels al dat er meerdere grote namen aanwezig zijn tijdens de E3 en daar hoort ook Devolver Digital bij. De Amerikaanse uitgever staat erom bekend bizarre games uit te geven en haar persconferenties zijn altijd minstens net zo bijzonder. Via Twitter maakte Devolver bekend volgende week aanwezig te zijn tijdens de E3. In de Tweet zien we een foto van actrice Mahria Zook, die tijdens voorgaande presentaties de rol aannam van Devolver's Chief Synergy Officer Nina Struthers. Het belooft dus weer een bijzondere show te worden.

De presentatie van Devolver Digital vindt plaats op 12 juni.

Bron: Devolver Digital
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord