Devolver Digital houdt dit weekend speciale presentatie

Geplaatst: 2 juli 2020 10:58
Aangepast: 2 juli 2020 20:19

Maak je klaar voor de meest bizarre persconferentie van het jaar. Devolver Digital houdt namelijk dit weekend een speciale presentatie.

Kun je het je nog herinneren? De bizarre persconferentie van Devolver Digital tijdens de E3? Devolver Digital is altijd al een beetje een vreemde eend in de bijt geweest. Dit geldt voor haar games, maar misschien nog wel meer voor haar persconferenties. De presentaties van Devolver zijn altijd bizar en deze week kun je er ook weer eentje verwachten. Devolver heeft namelijk aangekondigd dat er dit weekend een speciale Devolver Direct-presentatie plaatsvindt. Tijdens deze presentatie worden er nieuwe games onthuld, nieuwe gameplaybeelden getoond en releasedata bekendgemaakt. Daarnaast gaan tijdens de livestream demo's van Carrion en Disc Room online.

Devolver Direct vindt zaterdag 11 juli plaats om 12 uur PT, dat is 21 uur Nederlandse tijd.

Bron: Devolver Digital
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord