Devolver Digital houdt dit weekend speciale presentatie

Maak je klaar voor de meest bizarre persconferentie van het jaar. Devolver Digital houdt namelijk dit weekend een speciale presentatie.

Kun je het je nog herinneren? De bizarre persconferentie van Devolver Digital tijdens de E3? Devolver Digital is altijd al een beetje een vreemde eend in de bijt geweest. Dit geldt voor haar games, maar misschien nog wel meer voor haar persconferenties. De presentaties van Devolver zijn altijd bizar en deze week kun je er ook weer eentje verwachten. Devolver heeft namelijk aangekondigd dat er dit weekend een speciale Devolver Direct-presentatie plaatsvindt. Tijdens deze presentatie worden er nieuwe games onthuld, nieuwe gameplaybeelden getoond en releasedata bekendgemaakt. Daarnaast gaan tijdens de livestream demo's van Carrion en Disc Room online.

Devolver Direct vindt zaterdag 11 juli plaats om 12 uur PT, dat is 21 uur Nederlandse tijd.

BRON Devolver Digital

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?