Devolver Digital geeft ook dit jaar een persconferentie tijdens E3

Geplaatst:

Over een maand vindt de E3 plaats en tijdens die beurs zijn er veel uitgevers en ontwikkelaars aanwezig om hun zegje te doen. Tot groot genoegen van veel fans is ook dit jaar Devolver Digital weer van de partij met een persconferentie.

Gister liet Devolver Digital op hun Twitterkanaal weten een persconferentie te gaan houden tijdens E3 2019. Deze aankondiging werd met groot gejuich ontvangen, want het bedrijf is een smaakmaker als het gaat om persconferenties. Altijd als de uitgever het E3-podium betreedt, maken ze er een grote show van. Gelet op de tweet van de aankondiging dat zij er dit jaar weer bij zijn, gaat dat dit jaar niet anders zijn. In 2017 en 2018 wist Devolver Digital met hun persconferentie de show te stelen, mede dankzij Nina Struthers (gespeeld door actrice Mahria Zook).

De persconferentie van Devolver Digital vindt plaats op maandag 10 juni om 4 uur 's nachts, Nederlandse tijd.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord