Devil May Cry en Mega Man keren naar Street Fighter V

Geplaatst:
Aangepast: 7 juli 2018 11:28

Ondanks de slappe release blijft Capcom werken aan een betere Street Fighter V. Met effect, de game is namelijk veel completer dan op de eerste dag. Binnenkort komt er weer meer nieuwe content. Er verschijnen namelijk nieuwe outfits en een aantal aanpassingen op de survival modus.

Ter ere van de Devil May Cry 5 aankondiging, krijgen zowel Ed als Ken een nieuwe outfit. Ed transformeert daarmee in Neo en Ken wordt omgetoverd in Dante. Gloria kan ook verdiend worden, dit kan tussen 5 juli en 2 augustus middels vier uitdagingen. De Devil May Cry-outfits zijn beschikbaar vanaf 25 juni tegen een kleine betaling. Verder teased Capcom nog een nieuwe outfit voor Rashied, deze is namelijk te zien in een Air Man-kostuum.

Andere wijzigingen zijn voornamelijk van toepassing op de Survival modus. Zo verschijnen er Battle Goods die te consumeren zijn voor makkelijkere progressie, zijn er nu continues en saves beschikbaar en is Menat in staat om je toekomst te voorspellen. Zo zijn er weer nieuwe kleuren en andere items te verdienen.

Bron: DualShockers
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Street Fighter V

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

16 februari 2016

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer