Street Fighter V

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 16 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Devil May Cry en Mega Man keren naar Street Fighter V

Ondanks de slappe release blijft Capcom werken aan een betere Street Fighter V. Met effect, de game is namelijk veel completer dan op de eerste dag. Binnenkort komt er weer meer nieuwe content. Er verschijnen namelijk nieuwe outfits en een aantal aanpassingen op de survival modus.

Ter ere van de Devil May Cry 5 aankondiging, krijgen zowel Ed als Ken een nieuwe outfit. Ed transformeert daarmee in Neo en Ken wordt omgetoverd in Dante. Gloria kan ook verdiend worden, dit kan tussen 5 juli en 2 augustus middels vier uitdagingen. De Devil May Cry-outfits zijn beschikbaar vanaf 25 juni tegen een kleine betaling. Verder teased Capcom nog een nieuwe outfit voor Rashied, deze is namelijk te zien in een Air Man-kostuum.

onbekend

Andere wijzigingen zijn voornamelijk van toepassing op de Survival modus. Zo verschijnen er Battle Goods die te consumeren zijn voor makkelijkere progressie, zijn er nu continues en saves beschikbaar en is Menat in staat om je toekomst te voorspellen. Zo zijn er weer nieuwe kleuren en andere items te verdienen.

onbekend

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?