Devil May Cry 5 krijgt Ultra Limited Edition met een heftig prijskaartje

Geplaatst: 22 oktober 2018 14:55
Aangepast: 17 maart 2024 13:58

Devil May Cry 5 komt volgend jaar pas uit, maar vanaf vandaag zijn pre-orders te plaatsen voor een Ultra Limited Edition van de game. Als je een van deze Ultra Limited Editions wil bemachtigen, moet je echter wel bereid zijn er flink wat geld voor neer te tellen.

Veel games hebben naast de standaard editie ook nog een Limited of Deluxe Edition die extra in-game content of zelfs fysieke goodies met zich meebrengt. Op de site van Capcom Japan is nu echter een Ultra Limited Edition van Devil May Cry 5 verschenen. Van deze speciale editie van de game zijn drie verschillende varianten die horen bij de speelbare personages V, Nero en Dante. Bij elke variant van de Ultra Limited Edition krijg je dan ook de jas die het personage in de game draagt. Wanneer je in zo'n stoere leren jas rond wil lopen, moet je er echter wel wat geld voor over hebben. De goedkoopste variant met de jas van V kost namelijk 600.000 Japanse yen, wat neerkomt op zo'n 4.500 euro. De editie met de jas van Nero kost omgerekend zo'n 5.700 euro en die van Dante kost zo'n 7.000 euro. Het is een flink bedrag, maar de iconische rode leren jas van de befaamde demonenjager ziet er dan ook wel echt bruut uit.

Devil May Cry 5 Ultra Limited Edition1

Devil May Cry 5 is vanaf 8 maart 2019 verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One.

Bron: Capcom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Devil May Cry 5

Series

Devil May Cry

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

8 maart 2019

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.