Devil May Cry 5

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 8 maart 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Devil May Cry 5 al meer dan twee miljoen keer verkocht

Devil May Cry 5 is sinds de release begin deze maand al meer dan twee miljoen keer verkocht. Hiermee is de game nu al vaker verkocht dan DmC, dat tot op heden slechts iets meer dan een miljoen keer werd aangeschaft.

Devil May Cry 4, het vorige deel van de Devil May Cry-serie, werd in een maand tijd zo’n twee miljoen keer verkocht. Dus vergeleken met zijn voorganger is Devil May Cry 5 een gigantisch succes. Dit is niet Capcom's eerste grote succes in zo'n korte tijd, zo had Capcom vorig jaar ook Monster Hunter World en de Resident Evil 2 remake die als warme broodjes over de toonbank vlogen.

Devil May Cry 52

Onze Patrick Meurs was in zijn review van Devil May Cry 5 ook zeer lovend en beoordeelde de game als uitmuntend.

BRON Eurogamer

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?