Devil May Cry 4 Demo verschijnt snel

Geplaatst: 22 januari 2008 17:17
Aangepast: 6 mei 2018 14:56

Vandaag komt Capcom met nieuws naar buiten over de Devil May Cray 4 demo. Zo meld Capcom dat de demo aankomende donderdag zal verschijnen.

Voor de rest is er nog weinig verteld door Capcom. We weten nog niet op welke console de demo zal verschijnen, al verwachten wij de demo voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Het is allemaal nog wat speculeren want het is mogelijk dat het hier niet gaat om de wereldwijde demo maar om enkel die voor Japan. Zodra er meer over de demo bekend is melden we het hier op Gameliner.

In al weer het vierde deel van de Devil May Cry franchise, zul je het wederom opnemen tegen hordes demonen, duivels en andere sinistere figuren. Met een arsenaal aan wapens zoals zwaard, verschillende geweren, magische spreuken zul je de mensheid wederom moeten redden. In dit vierde deel zul je niet alleen met veteraan Dante spelen, zo zul je ook met Neo kunnen spelen. Neo beschikt over een magische arm, de Devil Bringer, waarmee hij vijanden naar zich toe kan trekken. Devil May Cry 4 zal op 8 feberuari voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 bij ons verkrijgbaar zijn.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Devil May Cry 4

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

8 februari 2008

Ontwikkelaar

Capcom Production Studio 1

Gameliner Awards

-

Lees meer