Developer Diary van fl0wer

Thatgamecompany kwam al met fl0w. Een vreemde, abstracte game waarin het doel niet helemaal duidelijk was. Nu komen ze met fl0wer, waarin je een grasveld zijn kleur moet teruggeven.

Vandaag is er een Developer Diary verschenen. Scroll naar beneden om te bekijken wat de ontwikkelaars zeggen over hun game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?