Detroit: Become Human sinds mei door 1,5 miljoen spelers gespeeld wereldwijd

Geplaatst: 5 augustus 2018 13:10
Aangepast: 6 augustus 2018 10:03

Detroit: Become Human is door meer dan 1,5 miljoen spelers wereldwijd gespeeld sinds de lancering van de game in mei dit jaar.

Middels het officiële Twitter-account van de game laat Quantic Dream weten dat sinds de lancering van Detroit: Become Human op 25 mei 2018, het aantal spelers wereldwijd de 1,5 miljoen spelers is overstegen. Bij elkaar heeft de game meer dan twintig miljoen uur in de PlayStations mogen draaien. Dit zijn bij elkaar een mooi aantal speeluurtjes.

De PlayStation 4-exclusive is gebaseerd op de Kara-techdemo uit 2012. De neo noir-thriller werd officieel uit de doeken gedaan tijdens de Paris Games Week van 2015 en werd in de maand mei van dit jaar uitgebracht. De game kreeg van ons vier van de vijf sterren in onze review. In de game speel je als verscheidene androids in Detroit, een stad waar miljoenen robots het werk van de mens hebben overgenomen.

De game is vergelijkbaar met Heavy Rain en BEYOND: Two Souls van dezelfde ontwikkelaar Quantic Dream. Detroid: Become Human zit vol met dialoogkeuzes die middels quicktime-events aan elkaar geregen worden. Jouw keuze beïnvloedt uiteindelijk het verloop van de game.

Bron: Twitter Detroit: Become Human
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Detroit: Become Human

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

25 mei 2018

Ontwikkelaar

Quantic Dream

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.