Check hier alle E3 2021-content

Detroit: Become Human

  • Ontwikkelaar Quantic Dream
  • Eerste releasedatum 25 mei 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Detroit: Become Human sinds mei door 1,5 miljoen spelers gespeeld wereldwijd

Detroit: Become Human is door meer dan 1,5 miljoen spelers wereldwijd gespeeld sinds de lancering van de game in mei dit jaar.

Middels het officiële Twitter-account van de game laat Quantic Dream weten dat sinds de lancering van Detroit: Become Human op 25 mei 2018, het aantal spelers wereldwijd de 1,5 miljoen spelers is overstegen. Bij elkaar heeft de game meer dan twintig miljoen uur in de PlayStations mogen draaien. Dit zijn bij elkaar een mooi aantal speeluurtjes.

De PlayStation 4-exclusive is gebaseerd op de Kara-techdemo uit 2012. De neo noir-thriller werd officieel uit de doeken gedaan tijdens de Paris Games Week van 2015 en werd in de maand mei van dit jaar uitgebracht. De game kreeg van ons vier van de vijf sterren in onze review. In de game speel je als verscheidene androids in Detroit, een stad waar miljoenen robots het werk van de mens hebben overgenomen.

De game is vergelijkbaar met Heavy Rain en BEYOND: Two Souls van dezelfde ontwikkelaar Quantic Dream. Detroid: Become Human zit vol met dialoogkeuzes die middels quicktime-events aan elkaar geregen worden. Jouw keuze beïnvloedt uiteindelijk het verloop van de game.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?