Detroit: Become Human is meer dan twee miljoen keer verkocht

Geplaatst: 13 december 2018 21:00

Ieder jaar komen er goede games uit en dit jaar was Detroit: Become Human er één van. Ontwikkelaar Quantic Dreams heeft bekend mogen maken dat de game inmiddels ruim twee miljoen keer verkocht is.

Afgelopen jaar zijn er weer een aantal mooie games uitgekomen. Vraag een willekeurige gamer welke game het meest is bijgebleven en je krijgt verschillende antwoorden. Detroit: Become Human zal waarschijnlijk niet heel snel genoemd worden, maar toch heeft de game het wel goed gedaan. Quantic Dreams heeft bekendgemaakt dat de game ruim twee miljoen keer verkocht is. Dit terwijl de game afgelopen mei is uitgekomen. Dat is totaal niet slecht, want daarmee doet Detroit: Become Human het beter dan andere David Cage-games als Fahrenheit, Heavy Rain en Beyond: Two Souls.

Bron: Destructoid
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Detroit: Become Human

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

25 mei 2018

Ontwikkelaar

Quantic Dream

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord