Detective Pikachu meest succesvolle videogame film

Detective Pikachu mag zich nu officieel de meest succesvolle film over een videogame noemen. De Pokémon film heeft de plek overgenomen van de World of Warcraft film uit 2016.

De film gaat over een aan cafeïne verslaafde Pikachu (Ryan Reynolds) die met zijn partner, Tim Goodman (Justice Smith), een mysterie moet gaan oplossen. Voordat de film uitkwam werd er al gezegd dat Detective Pikachu de videogame vloek op films had verbroken. Nu is de film officieel de meest succesvolle in het videogame genre. Detective Pikachu heeft wereldwijd in totaal 436 miljoen dollar verdiend in kaartverkoop. Dat is 3 miljoen meer dan de World of Warcraft film (2016) die voor Detective Pikachu de succesvolste videogame film was.

Detective Pikachu komt 11 september uit op DVD en Blu-ray.

BRON The Verge

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?