Pokémon GO
  • ONTWIKKELAAR Niantic Labs
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 juli 2016
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Detective Pikachu en Pokémon Go crossover aangekondigd

De komende tien dagen vindt er een Pokémon GO-evenement plaats in het thema van de Detective Pikachu film die op 8 mei 2019 in de bioscoop verschijnt. Dit evenement hijst Pikachu in een nieuw pakje en brengt wat andere leuke dingen met zich mee.

Het evenement dat vandaag van start gaat stelt je in staat om een hele speciale Pikachu te vangen. De gele muis is namelijk voorzien van een detectivehoed en is pas te vangen nadat hij je gephotobombed heeft. Tevens is het mogelijk om nieuwe Detective Pikachu-themed outfits te bemachtigen. Ook komen de Pokémon uit de film frequenter voor, zowel in het wild als in speciale raids.

Het Detective Pikachu-evenement in Pokémon GO loopt van 7 tot 17 mei.

BRON Youtube

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?