Details PvP-functionaliteit Pokémon Go

Geplaatst: 4 december 2018 21:30

Niantic heeft details vrijgegeven over de PvP-functionaliteit van hun location-based-game Pokémon GO. Het is een functie die fans al sinds de release van de game willen hebben en nu dus eindelijk krijgen.

Waar het in de reguliere games uit de Pokémon-franchise voornamelijk om het vechten draait, was dit principe afwezig in de mobiele variant. Later deze maand krijgen spelers van Pokémon GO eindelijk de kans om elkaar uit te dagen in een Pokémon-gevecht. Ieder die aan een dergelijk gevecht mee doet moet voorafgaand drie Pokémon uitkiezen. Met deze drie monsters moet binnen vier minuten de tegenstander verslagen zien te worden. Dit kan tegen echte spelers of tegen de AI. De PvP Pokémon-gevechten zijn vergelijkbaar met de Gym en Raid Battles. Na ieder gevecht krijgen beide partijen verschillende items toegewezen, die kunnen variëren tussen gewone en zeldzame items. Trainer Battles ondersteunen zowel locale als online-gevechten. Voor de locale-gevechten zijn speciale QR-codes in het leven geroepen, die na het uitwisselen resulteren in een Pokémon-gevecht. Best Friends en Ultra Friends zijn in staat om elkaar een uitnodiging te sturen en te vechten, ongeacht waar zij zich in real life bevinden.

onbekend

Een exacte datum voor deze PvP-functie is helaas nog niet vrijgegeven. Wie van jullie gaat Pokémon GO weer oppakken, nu de PvP-gevechten daadwerkelijk naar Pokémon GO komen? Of zijn jullie de game al vanaf dag één trouw gebleven?

Bron: Polygon
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord