Check hier alle PlayStation State of Play content

Avowed

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Pc, Xbox Series
  • Genre RPG, Open-World
  • Gameliner score -

Details onthuld van Xbox exclusive Avowed

Er zijn eindelijk meer details bekendgemaakt rondom de nieuwe Xbox exclusive Avowed, waarvan we in juli 2020 de eerste beelden te zien kregen.

Door het jaar heen heeft Microsoft steeds meer van hun plannen voor de toekomst van Xbox prijsgegeven. Er kwam informatie over games zoals Contraband en Hellblade II. Bronnen die bekend zijn met de plannen voor Avowed zijn met enkele details naar buiten gekomen. De game is nu in voorontwikkeling en beweegt langzaam richting een alfa. De game speelt zich af in het Pillars of Eternity universum, dat ook wel bekend staat als 'World of Eternity'. De game maakt gebruik van first-person gameplay vergelijkbaar met The Outer Worlds. Volgens de bronnen vanuit Obsidian krijgt Avowed meerdere speelbare klassen en ook gebruik maakt van het two-handed systeem dat we kennen van Skyrim. Daarnaast kun je ook verschillende spreuken leren en dus magie gebruiken.

Avowed staat op de planning voor een release in 2022.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?