Details Marvel's Avengers onthuld

Geplaatst: 29 juli 2020 20:10

Tijdens de tweede War Table-presentatie van Marvel's Avengers zijn details onthuld over wat er allemaal in de bèta komt. Ook is er een samenwerking met Epic Games' Fortnite bekendgemaakt.

Vorige maand was de eerste livestream van War Table waar de eerste gameplaybeelden van Marvel's Avengers waren vrijgegeven. Zojuist werd de tweede presentatie vertoond waar een overzicht van de bèta werd gegeven, waarvan laatst was aangekondigd dat die volgende maand beschikbaar is. Volgens de livestream komen er veel verschillende game modi, omgevingen, helden en mogelijkheden naar de bèta om uit te proberen. Zo zijn er vier helden om te spelen, nadat je de singeplayer verhaallijn hebt voltooid. Deze helden zijn Iron Man, Kamala Khan, Black Widow en de Hulk. Daarnaast kan je co-op spelen met drie andere spelers in de HARM Challenge Rooms, War Zones en Drop Zones, waarvan elke modus een ander doel heeft. Tijdens de presentatie werd ook een verrassing aangekondigd: de komst van Hawkeye in de game. Hij krijgt zelfs zijn eigen singleplayer- en co-opmissies. Als laatste werd in de War Table-presentatie een samenwerking tussen Marvel's Avengers en Fortnite van Epic Games medegedeeld. Wanneer je namelijk de bèta op de PlayStation 4 en Xbox One speelt, kan je de Hulk Smasher Pickaxe en de extra bijhorende Hulkbuster stijl verdienen. Er zijn nog veel meer details uitgebracht, dus check de volledige War Table-livestream hieronder.

Voor PlayStation pre-orders begint de bèta van Marvel's Avengers op 7 augustus, voor pc en Xbox pre-orders op 14 augustus en vanaf 21 augustus is de open bèta beschikbaar voor alle platformen.

Bron: Marvel's Avengers
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Avengers

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord