Mafia II

  • Ontwikkelaar 2K Czech
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Details Mafia 2 DLC bekendgemaakt

Vandaag zijn op de US PlayStation Blog de eerste details van de DLC voor Mafia 2 bekendgemaakt.

Zo zal het eerste pakket 'Betrayal of Jimmy' een arcade ervaring moet brengen. Voor dingen zoals driften, missies en headshots krijg je punten, die vervolgens geüpload worden op het Mafia 2 Leaderboard. Naast deze toevoeging zal de DLC ook een klein verhaal bevatten. Hier speel je niet met Vito, maar met Jimmy.

Ook zal er nog een tweede DLC pakket verschijnen. Dit pakket zal de naam 'Jimmy's Vendetta' dragen en laat je wederom in de schoenen van Jimmy staan. In tegenstelling tot de 'Betrayal of Jimmy' zal 'Jimmy's Vendetta' niet exclusief verschijnen op de PlayStation 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?