Details downloadbare content Call of Juarez

Al eerder terug kon ik jullie mededelen dat er nieuwe content in ontwikkeling was voor de game Call of Juarez: Bound in Blood. Nu is er wat meer over bekend geworden.

De extra content zal bestaan uit vier multiplayer maps, doordrenkt met die overheerlijke spaghetti western sfeer. De maps zijn gebaseerd op bekende omgevingen uit de single-player, zoals Custer's Last Stand en Confederate Tunnel Escape. De content zal beschikbaar zijn voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Wanneer de downloadbare content uitkomt en wat de prijs zal zijn is nog onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?