FIFA 10

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2009
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii, Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Details demo FIFA 10 vrijgegeven

Electronic Arts maakte gisteren bekend dat de demo van FIFA 10 vanaf 10 september beschikbaar zal zijn voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

In de demo zal de speler een korte oefenwedstrijd kunnen spelen. Hierbij kun je kiezen tussen 6 ploegen: Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern München, Marseille en de Amerikaanse ploeg Chicago Fire.

Het spel zelf zal vanaf 2 oktober beschikbaar zijn voor de PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Xbox 360, PC, Nintendo Wii en Nintendo DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?