Dragon Ball FighterZ
  • ONTWIKKELAAR Arc System Works
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 januari 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Details bekend Dragon Ball Fighterz bèta Nintendo Switch

Ruim een week geleden konden wij jullie al laten weten dat de bèta voor Dragon Ball Fighterz op de Nintendo Switch komt. Nu zijn er concrete details bekendgemaakt vanuit Bandai Namco. Zet je wekker maar vroeg op vrijdag 10 augustus!

Want vrijdag 10 augustus kan je vanaf 06:00 uur aan de slag met de bèta. Je kan de client nu al downloaden via de Nintendo eShop. De bèta duurt tot maandag 12 augustus 09:00. Gedurende deze bèta kan je aan de slag met de volgende modi: Practice Battle Tutorial waarin je kunt oefenen om de skillz bij te werken. Arena Match, Ring Match en Ring Party Match zijn de gevechtsmodi waarin je het tegen elkaar kunt opnemen. Het aantal speelbare personages is vrij hoog, namelijk 23! De vechters zijn als volgt:

- Goku (SS)
- Goku (SSGSS)
- Goku Black
- Vegeta (SS)
- Vegeta (SSGSS)
- Piccolo
- Gohan (Volwassen)
- Gohan (Tiener)
- Frieza
- Giny
- Trunk
- Cell
- Android 18
- Gotenks
- Krillin
- Kid Buu
- Majin Buu
- Nappa
- Android 16
- Yamcha
- Hit
- Tien
- Beerus.

Piccolo Dragon Ball Fighterz

Dragon Ball Fighterz verschijnt op 28 september aanstaande op de Nintendo Switch.

BRON Persbericht Bandai Namco

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?