Destiny
  • ONTWIKKELAAR Bungie
  • RELEASEDATUM 9 september 2014
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Destiny bèta start 17 juli

Activision en ontwikkelaar Bungie hebben bekendgemaakt wanneer de bèta van Destiny van start gaat voor de verschillende platformen. Wanneer je Destiny hebt gepre-ordered krijg je gegarandeerd toegang tot de bèta.

De bèta van Destiny gaat op 17 juli van start voor de PlayStation 4 en PlayStation 3. Een week later, op 23 juli, kunnen ook Xbox One- en Xbox 360-bezitters aan de slag met de bèta. Activision liet verder weten dat de bèta op 21 en 22 juli offline gaat vanwege onderhoud, maar dat deze daarna weer te spelen is voor alle platformen tot en met 28 juli.

We kijken uit naar de wereldwijde lancering van onze eerste bèta op meerdere console platforms. We spelen zelf dolgraag Destiny, en met ieders hulp zijn we zeker klaar voor de lancering in september.

Destiny zal op 9 september verschijnen voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?