Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Destiny
  • ONTWIKKELAAR Bungie
  • RELEASEDATUM 9 september 2014
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Destiny bèta-personages niet mee te nemen naar volledige game

De personages die je in de bèta van Destiny hebt gemaakt, inclusief hun vorderingen zullen niet mee te nemen zijn naar de volledige game. Dat heeft ontwikkelaar Bungie bekendgemaakt in een nieuwe update op hun officiële website.

De bèta personages kunnen niet worden meegenomen naar de volledige game. Sinds de bèta hebben we verschillende aanpassingen aan de game gedaan waaronder de manier hoe je XP verdiend. Daarnaast zijn er ook verschillende items verwijderd en toegevoegd en zijn er nieuwe functies geïntroduceerd. Dit zijn allemaal geen hele grote veranderingen, maar toch zou de balans van de bèta-personages in de volledige game niet juist aanvoelen.

Vanaf 9 september zullen spelers van Destiny dus een nieuwe Guardian moeten creëren en weer van voor af aan moeten beginnen. Zagen jullie dit nieuws aankomen of balen jullie ervan dat je je bèta-personage niet mee kan nemen naar de volledige game?

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?