Destiny 2

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 6 september 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre MMO, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Destiny 2 Showcase-evenement aangekondigd

Er is een Showcase-evenement aangekondigd voor Destiny 2. De afbeelding waarin de presentatie wordt aangekondigd, gaat gepaard met een mysterieuze tekst.

De content-updates voor Destiny 2 zijn voorlopig nog niet voorbij. De game is anno 2021 nog volop in leven. Ergens dit jaar ontvangt Destiny 2 cross-play, waardoor spelen met vrienden op een platform naar keuze mogelijk wordt. Sinds de cross-play-bèta in mei dit jaar is het echter vrij stil gebleven rondom Destiny 2-nieuws. Het lijkt erop dat er eindelijk weer wat groot nieuws gaat komen. Het officiële Twitteraccount van Destiny heeft namelijk een gloednieuwe Destiny 2 Showcase aangekondigd. Wat we daar precies gaan zien, is onduidelijk. Wel gaat de aankondiging gepaard met een mysterieuze tekst: 'Survive the truth'. Fans speculeren momenteel dat dit betekent dat we meer gaan zien over de Destiny 2: Queen Witch Delay-DLC.

De Destiny 2 Showcase vindt plaats op 26 augustus.

BRON Destiny

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?