Destiny 2: Queen Witch Delay wordt de nieuwe DLC

Geplaatst: 26 februari 2021 11:47
Aangepast: 26 februari 2021 11:51

Destiny 2 krijgt een nieuwe DLC: Queen Witch Delay. Daarnaast krijgt de game permanente shaders en komt 'The Vault of Glass' terug met nieuwe opties voor de moeilijkheidsgraad.

Bungie gaat in de komende maanden een aantal grote veranderingen doorvoeren in Destiny 2. De ontwikkelaar postte onlangs een blog waarin ze alle veranderingen aankondigden, naast de onthulling van Destiny 2 Witch Queen Delay. Ook kwamen ze met het nieuws dat de volgende uitbreiding pas gepland staat voor 2022. Vanaf de start van Seizoen 14 van de game zijn shaders niet meer consumable, maar worden ze permanent. Zo wil de ontwikkelaar voorkomen dat spelers de shaders constant mee moeten dragen in hun inventaris. Bungie kondigde ook aan dat de Vault of Glass raid terugkomt in het nieuwe seizoen met een aantal aanpassingen en nieuwe opties voor de moeilijkheidsgraad.

De volgende uitbreiding van Destiny 2, Witch Queen Delay, staat gepland voor 2022.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2

Series

Destiny

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 september 2017

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord