Destiny 2

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 6 september 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre MMO, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Destiny 2 krijgt cross-play en meer wapens in 2021

Destiny 2 krijgt volgend jaar cross-play op alle speelbare platformen. Bungie maakte dit bekend in een blogpost samen met andere verwachtingen.

Joe Blackburn, assistent regisseur van Destiny 2, laat in een blogpost weten wat er te wachten staat in toekomstige updates. Zo wordt er in 2021 cross-play toegevoegd en wilt de ontwikkelaar meer wapens toevoegen aan de game. Bepaalde wapens zijn namelijk niet meer verkrijgbaar, doordat de prijzenpoule van Destiny 2: Beyond Light te klein is. Verder laat Blackburn weten dat alle seizoenen in jaar vier bijdragen aan het optimaliseren van het Power-ecosysteem voor wapens. Met uitzondering op een klein aantal blijven alle wapens beschikbaar voor iedereen en keert de Vault of Glass raid terug.

Destiny

Destiny 2: Beyond Light is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Bungie.net

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?