Destiny 2 komt naar de nieuwe generatie consoles

Geplaatst: 8 mei 2020 15:30

Bungie heeft bekendgemaakt dat Destiny 2 inderdaad naar de nieuwe generatie consoles komt. Bungie reageerde hiermee op de Tweet van Xbox waar de partners voor de Xbox Series X werden getoond.

De Tweet van Bungie is gericht op de Xbox Series X, maar de Tweet zelf geeft al aan dat het gaat om de nieuwe generatie consoles. Hierdoor komt Destiny 2 ook naar de PlayStation 5. Er zijn nog weinig details bekend, maar Bungie beloofd op een later datum meer informatie vrij te geven. De populairste vragen onder de Tweet gaan dan ook over de saves en of Destiny 2 onderdeel wordt van het Xbox Smart Delivery systeem. De antwoorden op deze vragen zullen toch nog even op zich moeten laten wachten.

Destiny 2 is al beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2

Series

Destiny

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 september 2017

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord