Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Derde van Britse kinderen speelt ongeschikte games

Uit een onderzoek van de website MyVoucherCodes is gebleken dat 39 procent van de kinderen in Groot Brittannië games speelt die alleen geschikt zijn voor mensen van achttien jaar en ouder. Verder blijkt dat een andere 25 procent de games ook speelt terwijl ze er eigenlijk niet oud genoeg voor zijn, maar dat één van de ouders meekijkt tijdens het gamen.

Naast games zijn het ook andere media die door kinderen worden bekeken terwijl dit wordt afgeraden. 53 procent van de kinderen kijkt naar films met een 18+ rating en maar liefst 66 procent luistert naar muziek met schokkende lyrics. De managing director van de website, Mark Pearson, was verrast door de cijfers.

I was surprised by how many parents have actually allowed their child to watch a film, play a game or listen to music knowing that they weren't old to do so. I think that every child is different and what is right for one might not be for another, but I do think that ratings are there for a reason, so parents should execute some caution on deciding what they should expose their children to.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?