Derde studio voor Call of Duty-games

Uit een artikel in de Amerikaanse krant The Los Angeles blijkt dat Activision een derde studio heeft aangenomen om te werken aan nieuwe Call of Duty-games. Naast Treyarch en Infinity Ward zal er binnenkort dus nog een studio meewerken aan de reeks.

As Activision seems to be discovering this year with Guitar Hero, there's danger when a title is overexposed with too many iterations. Nonetheless, the publisher has aggressive expansion plans for Call of Duty. Although Infinity Ward and Treyarch have produced sequels in alternating years since 2005, the publisher now has a third development studio working on future versions.

Daarnaast gaf het artikel aan dat Activision overweegt om een Call of Duty MMO uit te brengen. Of het aannemen van een nieuwe studio daar iets mee te maken heeft blijft echter onbekend. Houd Gameliner dus in de gaten voor meer info.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?