Derde Darkfall-game aangekondigd

Jonathan Boakes, bekend van de Darkfall-games en The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure, heeft aangekondigd dat hij bezig is met een nieuwe game uit de Darkfall-reeks: Lost Souls.

Het verhaal zal zich af gaan spelen op dezelfde locatie als het eerste deel, rondom het treinstation van Dowerton. Er blijkt zich een nieuw mysterie plaatsgevonden te hebben, en je keert terug om te achterhalen wat er is gebeurd. Sinds je laatste bezoek is het hotel ernstig in verval geraakt en in de schaduwen verschuilt zich iets hongerigs en kwaadaardigs. Aan jou de taak om voorgoed af te rekenen met het duister.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?