Denda Games introduceert Denda Games Club Card

Voor de liefhebbers van casual games onder ons heeft de Nederlandse uitgever en ontwikkelaar Denda Games, vandaag de Denda Club Card geïntroduceerd. Dit hebben ze gedaan middels een persbericht.

Wat is het idee? Je schaft voor een x bedrag een Denda Club Card van drie, zes of twaalf-maanden, aan en daarmee kun je elke maand, één game gratis downloaden van hun website en bètaal je voor de rest van de games nog maar zes euro. Je krijgt ook wat DendaJacks bij (afhankelijk van hoeveel maanden je hebt gekozen). Bij het aanschaffen van deze games krijg je ook nog eens 20 extra DendaJacks cadeau.

Jacques Neuvel, Managing Director bij Denda Games, zegt het volgende:

De Denda Games Club Card is voor de Casual Gamer de beste manier om op een voordelige wijze spelletjes te kopen en gebruik te maken van alle extra's die wij als game portal te bieden hebben. De Extra's zijn o.a. de mogelijkheid om Games opnieuw te installeren op een nieuwe PC, sparen voor leuke cadeaus, gratis spelletjes en exclusieve games voor leden

Deze DendaJacks is een soort spaarmethode voor het downloaden van gratis games. Bij registeren van een account op de website van Denda Games krijg je al vijftig DendaJacks aan je account toegevoegd. Bij het afrekenen van een game zie je hoeveel DendaJacks je moet inleveren. Je kunt natuurlijk je punten bewaren en de games gewoon kopen. Dan kun je later (als je wilt) je DendaJacks opmaken.

De abonnementen worden trouwens niet automatisch verlengd en je hebt altijd toegang tot je games, ook al heb je een nieuwe pc aangeschaft.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?