Demon's Souls verschijnt 25 juni

In navolging van ons bericht over de releasedatum van Demon's Souls in Europa, kunnen we jullie nu melden dat deze PS3 exclusive op 25 juni uitkomt.

Olivier Comte, VP of marketing, sales & publishing, van Namco Bandai is blij dat Demon's Soul ook in Europa gaat verschijnen.

We're very pleased to be working with SCEI to bring the fantastic Demon's Souls to gamers outside of Japan and North America.

Namco Bandai gaat ook een speciale limited edition uitbrengen, die naast de game ook een soundtrack, artbook en strategy guide bevat. Deze special edition wordt de Black Phantom Edition genoemd.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?