Demon's Souls online servers open tot 2011

Uitgever Atlus heeft bevestigd dat de fans van Demon's Souls niet hieven te vrezen dat de servers van de game dit jaar al offline gaan. De uitgever heeft bevestigd dat we nog tot maart volgend jaar gebruik kunnen maken van de online servers. Wat na maart gaat gebeuren met de servers is nog niet duidelijk.

De game is ontwikkeld door From Software en betreft hier een heuse RPG exclusief voor de PlayStation 3. De game kwam in februari 2009 naar Japan, waarna de Verenigde Staten volgde in oktober vorig jaar. Namco Bandai bracht de game naar Europa, nadat veel fans hierom hadden gevraagd.

Dat het een geweldige game is mag wel duidelijk zijn. Lees hier de review van Peter van Demon's Souls.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?