Demon's Souls met meer dan 100.000?

In Noord-Amerika kreeg de game Demon's Souls van ontwikkelaar From Software maar weinig aandacht. In Japan werd de game juist wel erg in de schijnwerpers gezet. Doordat er de laatste tijd veel grote games zoals CoD: Modern Warfare 2 zijn uitgekomen, worden veel andere spellen een stuk minder verkocht. Toch doet Demon's Soul het ook niet slecht.

Volgens een anonieme bron binnen de NPD zijn er in oktober namelijk meer dan 100.000 exemplaren van de game verkocht. Aangezien de nummer 10 (FIFA 10) ongeveer 156.000 keer over de toonbank is gegaan en Demon's Soul nergens in de top 10 te bekennen was, zullen de verkoopcijfers van de game ergens tussen deze aantallen zitten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?